Благодійний різдвяний ярмарок

11 грудня 2014 р.

 

Благодійний різдвяний ярмарок

 

        У повітрі пахне свіжою випічкою, весело дзеленчать дзвоники, а від щирих посмішок стає не по-зимовому тепло. Саме така атмосфера панувала 11 грудня 2014 р. на благодійному різдвяному ярмарку, у якому взяли участь учні дев’яти шкіл Деснянського району, в тому числі й нашої гімназії. Захід проходив на базі спеціалізованої школи №320. Серед почесних гостей свята були: Посол Миру з Японії Оморі Нобуко, референт Гете Інституту в Україні Вальтер Деген, офіційний представник Hueber Verlag в Україні Ірина Михайлова, методисти управління освіти Деснянського району м. Києва Топка Ольга Анатоліївна, Мельник Фаріда Сунгатівна та головний спеціаліст відділу загальної середньої освіти Барбара Наталія Едуардівна.  Також на ярмарок завітали директор Приватної Лінгвістичної гімназії Дашковська Валентина Петрівна та заступники директора Яременко Ганна Олегівна та Фещук Роман Володимирович.

       

      

       

     Наші гімназисти старанно підготувались до ярмарку. Учні початкових класів власноруч виготовили різдвяні поробки, серед яких були ялинкові прикраси, новорічні картини, обереги та багато іншого.

      

      

     Учениці 9 класу Усик Марія та Макабула Ірина випекли смаколики, які мали неабиякий успіх на ярмарку та принесли нашій команді непоганий фінансовий прибуток.

      

      Загальна сума, яку зібрали учні Деснянського району на ярмарку, склала  6 тисяч гривень.     Ці кошти було передано солдатам, які наразі перебувають на лікуванні в госпіталі міста Києва. Гімназисти також передали нашим захисникам солодощі та власноруч зроблений плакат із листівками-привітаннями до Нового року та Різдва Христового.

    

    

      Ми щиро вдячні директору спеціалізованої школи №320 Панченку Петру Герасимовичу за чудову організацію заходу, гостинність та теплий прийом.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта