З Днем народження, Валентино Петрівно!

1 грудня 2014 р.

 

З Днем народження, Валентино Петрівно!

 

      1-го грудня 2014 року вся гімназійна родина зібралася на святкову лінійку, щоб привітати директора гімназії Валентину Петрівну Дашковську з Днем народження.

      Спочатку Валентину Петрівну привітав педагогічний колектив гімназії. Вчителі висловили слова вдячності своєму шановному директорові, побажали  міцного здоров’я, невичерпної енергії,  любові, оптимізму, впевненості у завтрашньому дні та подарували букет розкішних троянд.

      

      Також іменинницю привітали керівники районного управління освіти, Деснянської районної адміністрації, Департаменту освіти, науки, молоді та спорту міста Києва, Міністерства освіти і науки України. У своїх зверненнях посадовці відзначили здобутки Валентини Петрівни на освітянській ниві, подякували за кропітку і плідну працю, особистий внесок у розвиток освіти України та побажали, щоб кожен новий день  був щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи.

    

       До привітань приєдналися гімназисти, які підготували іменинниці вітальні листівки, вірші та поробки. Учні побажали Валентині Петрівні міцного здоров’я, щастя та благополуччя, нових професійних досягнень та звершень і пообіцяли гарно навчатися та примножувати здобутки гімназії.

    

    

    

   

   

   

     Учителі з великим задоволенням заспівали пісню «Многая лєта» та «Stolat», а учні за гімназійною традицією виконали пісню «Happy birthday!».

      

   

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта