Урок-гра "Фізичний двобій"

9 квітня 2014 р.

Урок-гра «Фізичний двобій»

 

        У рамках декади природничих наук учитель фізики  Гладких Олександр Олександрович провів з учнями 11-го класу урок-гру «Фізичний двобій».

      Методом жеребкування учні розподілилися на дві команди, які назвали «Електрони» та «Протони», і капітанами обрали Клименка Марка та Онисовича Дмитра відповідно.

      І ось двобій розпочався. Цікаві логічні завдання дали можливість не тільки у цікавій формі повторити вивчений матеріал, а й проявити особисті риси кожного учасника. Гімназисти відразу з неприхованим захопленням почали обговорювати проблемні завдання, намагалися якомога точніше відповісти на запитання конкурсу «Тезис-фізика».

       Конкурс «Реклама фізичних законів» був, безперечно, найактивнішим, оскільки створення реклами - це не лише знання фізики.  Одинадцятикласники підключили до цього весь свій творчий потенціал і вміння орієнтуватися у сучасних потребах суспільства. Надзвичайно барвистими і промовистими були ці міні-ролики. Визначити переможців було складно, тому команди отримали однакову кількість балів.

      

      Кульмінаційним моментом двобою, звичайно ж , був конкурс капітанів, які з усієї сили намагалися вибороти для команди якомога більше балів. І приємно відзначити, що наші капітани гідні тієї відповідальності, яку поклали на них члени команд.

       

       Урок був цікавим, захоплюючим, динамічним. Незважаючи на суперництво,  у класі панувала дружня і доброзичлива атмосфера. І все ж з невеликим відривом перемогу здобула команда «Електрони».

         А загалом перемогла дружба, з чим і вітаємо учасників фізичного двобою!!!!
G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта