Відкритий урок англійської мови «Мій робочий день» (4 клас)

7 лютого 2014 р. 

Відкритий урок англійської мови

«Мій робочий день» (4 клас).

Вчитель Ясюк Аліса Анатоліївна.

 

7 лютого у рамках декади іноземних мов учитель англійської мови Ясюк Аліса Анатоліївна провела відкритий урок у 4 класі на тему «Мій робочий день» (« Everyday activities»).

Метою уроку було активізувати та систематизувати вивчений лексичний матеріал, навчити читати текст з повним розумінням його змісту, розвивати навички аудіювання, діалогічного та монологічного мовлення, повторити вживання та утворення граматичного часу Present Simple.  

Використання на уроці відеозапису підвищило пізнавальну активність учнів. Учні з великою зацікавленістю виконували завдання. Цікавим для школярів було вивчення скоромовки , вони самостійно намагалися пригадати її еквівалент українською мовою. Повторити та систематизувати вивчений лексичний матеріал допомагало використання наочності. Утворення та вживання теперішнього часу Present Simple згадували за допомогою таблиці. Закріплювали матеріал, виконуючи вправи на формування граматичної компетенції. Учні, використовуючи ілюстрації, розповідали про робочий день хлопчика Міка. Учитель використав аудіо-матеріали навчального курсу “Welcome” для розвитку навичок аудіювання. Діти підготувались до самостійного виконання проектної роботи “ Мій вихідний день”.

       

Урок був продуктивним та цікавим. Мету уроку було досягнуто.

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта