Відкритий урок англійської мови «Подорожі навколо світу» (6 клас)

6 лютого 2014 р.

Відкритий урок англійської мови

«Подорожі навколо світу» (6 клас).

Вчитель Буць Вікторія Анатоліївна.

 

 

6 лютого 2014 року учитель англійської мови Буць Вікторія Анатоліївна провела відкритий урок англійської мови у 6 класі на тему «Подорожі навколо світу» («Travelling around the world») .

Практичною метою уроку було сформувати навички аудіювання і розуміння звукового потоку з теми, діалогічного мовлення з опорою на зразок та малюнки, навички вживання граматичних конструкцій «as...as/too – enough».

Під час уроку була застосована комунікативна методика, що передбачає використання вивчених лексичних одиниць, понадфразових єдностей і граматичного  матеріалу на практиці в усному і писемному мовленні. Важливе місце було приділено методу ілюстрацій та демонстрацій, а також  прийомам створення проблемних ситуацій.

У ході уроку була задіяна велика кількість роздаткового матеріалу із зображеннями різних типів транспорту, популярних у Лондоні і інших містах, а також відеоролик "Як ти провів зимові канікули?" англійською мовою, підготовлений учнями 6 класу. Учні Ірхова Ксенія і Глушковська Лілія відтворили ситуацію зустрічі двох подруг після зимових канікул, які діляться враженнями від подорожі у різні країни світу.

Гімназисти виявили високий рівень зацікавленості і мотивації. Ярченко Михайло, Підлубна Наталія та Синявська Катерина з радістю розповідали про свої улюблені види транспорту, а Шепітько Марія і Чернов Владислав склали та розіграли діалог.

Учні активно брали участь у виконанні вправ у режимі фронтальної, колективної та парної роботи і показали високий рівень володіння англійською мовою.

Мета, поставлена на початку уроку, була досягнута у повному обсязі.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта