Семінар з французької  мови

29  квітня 2014 р.

Семінар з французької  мови

 

 

       29 квітня 2014 року у Київському міскому будинку учителя  було проведено семінар з французької мови, організатором  якого виступила  компанія «Лінгвіст» - офіційний дистриб'ютор іноземної літератури в Україні. У цьому семінарі взяла участь вчитель французької мови Ганщук Надія Олегівна. Метою семінару  була  презентація  нового  навчального посібника Cahier Lecture Écriture (Посібник для читання та письма) Ю.Іващенко.

        Цей посібник предназначений для початкового етапу вивчення французької мови і має на меті  навчити малюків не тільки писати та  читати, але й  складати  прості речення французькою мовою.

      Зошит складається з трьох частин. Перша, основна частина,  допоможе навчитися каліграфічно  та правильно писати французькі літери. Виконуючи завдання та розфарбовуючи малюнки,  діти краще  запам’ятають слова та букви та засвоюють лексичний матеріал. Після освоєння алфавіту та письма, можна переходити до другої частини книги, де учні ознайомляться з основними правилами читання, поясненими в простій та лаконічній формі. Запропоновані завдання дозволять збагатити активний лексичний запас, навчитися будувати прості фрази із запропонованих слів і правильно використовувати деякі поширені граматичні конструкції.

        Метою третьої частини є узагальнення знань та закріплення матеріалу.

         Cahier Lecture Écriture можна використовувати з будь-яким навчальним курсом для вивчення французької мови у спеціалізованій початковій школі.

 

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта