Участь учителя французької мови Ганщук Надії Олегівни
у практичному семінарі  на тему:
«Сучасні методи викладання іноземної мови на уроках французької мови»

27 березня 2014 р.

 

Участь учителя французької мови

Ганщук Надії Олегівни

у практичному семінарі

«Сучасні методи викладання французької мови»

 

         27 березня 2014 року  з ініціативи  управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації та за участю представників видавництва «Hachette» у приміщенні СШ № 292  був проведений семінар  на тему: «Jouer, communiquer, apprendre en classe de français langue étrangère à l’école secondaire à l’instar des méthodes («Сучасні методи викладання іноземної мови на уроках французької мови») на основі методичних комплексів «Super Max» та «Adosphère» . На цей семінар була запрошена учитель нашої гімназії Ганщук Надія Олегівна.

      Практичний семінар-тренінг проводила викладач французької мови Київського національного лінгвістичного університету, методист видавництва «Hachette FLE» в Україні Решотько Ольга Олександрівна.

      Ольга Олександрівна розповіла учасникам семінару про сучасні методи та прийоми викладання французької мови та продемонструвала цікаві дидактичні матеріали навчального комплексу «Adosphère».      Ведуча тренінгу  наголосила  на ефективності використання рольових  ігор на уроках французької мови.

         Наступним   етапом семінару була  презентація підручників та  навчальних посібників «Super Max» та «Adosphère».

     Заключною частиною семінару  стала робота учасників у групах із використанням методичних комплексів «Super Max», «Adosphère» та демонстрації дидактичних прийомів комунікативного підходу навчальних  рівнів А1-А2 .

     На завершення семінару вчителі поділилися враженнями, висловили свої побажання та пропозиції і отримали сертифікати про участь у семінарі.

     

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта