Відкритий урок хореографії

22 травня 2014 р.

 

Відкритий урок хореографії

 

      Колектив естрадно – спортивного танцю «Екстрім» -  це своєрідна родзинка приватної Лінгвістичної гімназії, адже саме виступи цього колективу прикрашають виховні заходи, що проводяться впродовж  року в гімназії.

      

       

     Та всі розуміють, що яскравому виступу передує важка праця. На уроках учні відпрацьовують певні рухи,  знайомляться з новою технікою, вивчають теоретичний матеріал. Саме таку щоденну клопітку роботу маленькі гімназисти продемонстрували на  відкритому занятті, яке провів учитель хореографії  Яцків Роман Ярославович.  Гімназисти продемонстрували  присутнім батькам, адміністрації гімназії ті хореографічні навики, які вони виробили за цей навчальний рік.  Пластика тіла, гнучкість, вміння слухати і розрізняти ритм і стиль музики, гімнастичні та акробатичні елементи – ось досягнення, якими пишаються маленькі танцюристи.          

              

        На завершення уроку діти виконали танцювальну композицію «Робот Броніслав», з яким вони перемогли на Міжнародному фестивалі мистецтв  «Art-Весна 2014».

       Вітаємо з перемогою вихованців естрадно – спортивного танцю «Екстрім» та їхнього керівника Романа Ярославовича!

      

     

        Бажаємо учням гімназії і надалі розвивати свої хореографічні здібності,  примножуючи здобутки приватної Лінгвістичної гімназії  на різних танцювальних фестивалях! А тренеру – натхнення, терпіння та творчого неспокою!!!

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта