День святого Миколая

19 грудня 2013 р.

День святого Миколая

 

           19 грудня – день Святого Миколая.  Його шанують дорослі і діти.  Це свято вселяє у наші душі почуття надії і любові, дарує всім віру в здійснення найзаповітніших мрій, надихає на добрі справи. 

          Цей день у гімназії розпочався незвично: директор гімназії Валентина Петрівна зранку роздала учням і працівникам солодкі подарунки від святого Миколая, що створило відчуття святкового  настрою та родинного затишку на цілий день.

         А у 2-ому класі відбулося театралізоване дійство. Ведучі свята Михайло Зотов, Марія Нестерова, Олесандр Телега і Дарія Семерунь привітали гостей чудовими віршами  про святого Миколая.

       

          А тендітні зірочки  (Дарина Романчук, Анастасія Чекаленко, Ліза Сиваченко, Анастасія Філоненко та Софія Осьмуха)  розповіли про дива святої ночі, коли до усіх чемних дітей приходить св. Миколай.

        

        Цю розповідь продовжили маленькі янголята (Леонід Вітенко, Андрій Мішкой, Сильвестр Костенков, Арсєній Травков, Платон Сергієнко, Ілля Ніколаєв). Вони розповіли про те, яким був святий Миколай у дитинстві.

      

        Та несподівано на свято завітала Ябеда, роль якої виконала Аліса Тихонова. Ябеда намагалася нашкодити усім та викрасти подарунки. Але святий Миколай зробив так, що Ябеда стала чемною та слухняною і подружилася з усіма дітками.    

       

        Під кінець свята Софія Бородай, Олександр Міняйло, Євгенія Сергеєва, Анна Короткевич розказали чудові вірші для святого Миколая, а  потім всі разом  заспівали пісню «Ой,  хто, хто Миколая любить»,  і  ще раз нагадали всім, що лише до добрих і щирих людей приходять справжні дива.

       

                 

            Також у цей день відбулася святкова лінійка. Директор гімназії Валентина Дашковська привітала усіх зі святом і побажала міцного здоров’я  та здійснення мрій.            

       До  побажань долучилися учні 2-го класу і подарували пісню «Святий, святий Миколай». А учитель музики Валерія Галанська і учениця 2-ого класу Дарія Семерунь виконали англомовну пісню «Казкова подорож».  

      

        Не обійшлося у цей день і без справжнього чуда!  Для доброї і чуйної, справедливої і щирої людини – директора гімназії Велентини Петрівни, прибув подарунок від самого св. Миколая!!!

      

Ось так по-домашньому затишно і тепло було в гімназії у день святого чудотворця Миколая.

 

Робіть добрі справи і не чекайте винагороди,

вона сама вас знайде!!!!

Зі святом Вас !!! 

 

(Фотозвіт з Дня святого Миколая Ви можете переглянути на фотогалереї сайту) 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта