Відкритий урок  французької мови на тему: «Візит до Парижa»

13 лютого  2014 р.

 

Відкритий урок  французької мови

«Візит до Парижa».

Вчитель Ганщук Надія Олегівна.

 

Вчитель франфузької мови Лінгвістичної гімназії проводить відкритий урок у 5 класі

       13 лютого 2014 р. у рамках декади іноземних мов в Лінгвістичній гімназії був проведений відкритий урок французької мови у 5-му  класі. Вчитель Ганщук Надія Олегівна провела урок на тему «Візит до Парижа» (Visite à Paris).

      Метою цього уроку було  розвивати пізнавальний інтерес та узагальнити  лінгвокраєзнавчі знання про столицю Франції та її пам’ятки культури. Заняття було побудоване у вигляді віртуальної подорожі з використанням комп’ютера та програми Power Point. Згодом вчитель провела  конкурс-опитування «Видатні французи».  Діти по черзі називали  відомі імена- переміг той , хто виявився найкмітливішим . Для кращого засвоєння мовного матеріалу та створення мікродіалогу вчитель активно залучала демонстраційні картки. Нові слова та граматичні структури учні охоче відтворювали та записували на дошці.    На цьому уроці була задіяна індивідуальна, групова та загально-класна форма опитування.

       Учні 5 класу на відкритому уроці з французької мови

      Заняття проходило у дружній та невимушеній атмосфері. Учитель доступно, цікаво та вмотивовано провів свій урок. Адже, щоб досягти гарних успіхів у вивченні іноземної мови необхідно  виховувати  інтерес, повагу і толерантність до французької культури.

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта