Відкритий урок англійської мови «Ким я хочу бути?» (2 клас)

12 лютого 2014 р.

 

Відкритий урок англійської мови

«Ким я хочу бути?» (2 клас).

Вчитель Горбанівець Вікторія Олександрівна.

 

Вчитель англійської мови приватної Лінгвістичної гімназії12 лютого вчитель англійської мови Горбанівець Вікторія Олександрівна провела відкритий урок у 2-му класі на тему: «Ким я хочу бути?»  («What am I?»).    

Основною метою уроку було формування та розвиток комунікативних здібностей, навичок аудіювання та письма, виховання пізнавального інтересу до вивчення англійської мови.

Протягом уроку діти активно працювали з підручниками і робочими зошитами, відгадували таємничі послання  людей різних професій та розгадували кросворди та закодовані слова. Для кращого зорового сприйняття учнями лексичного та граматичного матеріалу вчитель використала різноманітну наочність. Для  закріплення мовленнєвих структур у теперішньому часі було використано інтерактивні методи навчання «Мозковий штурм»  та  «Мікрофон».  Використання аудіо-матеріалів навчального курсу «Welcome» сприяло розвитку навичок аудіювання.

Урок пройшов цікаво та результативно. Поставлені мета та цілі уроку були досягнуті. Діти закріпили лексико-граматичний матеріал у мовленні та письмі і підготувались до самостійного виконання проектної роботи «Професія моїх батьків».

2 клас на відкритому уроці з англійської мови       

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта