Інтерактивний урок "Життя Кобзаря - взірець для нащадків"

12 березня 2014 р.

Інтерактивний урок

«Життя Кобзаря – взірець для нащадків»

 

        12 березня 2014 року у 4-му класі приватної Лінгвістичної гімназії відбувся інтерактивний урок «Життя Кобзаря – взірець для нащадків».

Вихователь 4 класу розповідає про життя Кобзаря        Вихователь класу Черненко Олена Анатоліївна підготувала  яскраву, захоплюючу презентацію, у якій систематизувала  цікавий для учнів матеріал про життя Великого Кобзаря. Гімназисти дуже уважно переглядали презентацію і намагалися доповнити свої знання новими фактами з цієї теми.

     Самі ж чотирикласники представили зворушливу віршовану історію про найважливіші моменти життя Тараса Григоровича Шевченка.  Вона пролунала у виконанні Спартака Сівашова, Анни Муравьйової, Стаса Пестрецова, Богдана Бородая, Таї Порохнюк, Каріни Пайди.

         З гордістю та натхненням декламували Шевченкові вірші Анна Муравьйова, Джессіка Вовнянко, Богдан Бородай, Тая Порохнюк, Сева Людвіченко, Оля Жидкова, Женя Пінчук.

Учні 4 класу з портретом Тараса Шевченка       Лінгвістична гімназія вшановує пам'ять Кобзаря

          А  в кінці уроку куратор класу Наталія Асафіївна провела захоплюючу вікторину «Що знаю я про Шевченка».  Діти намагалися якомога точніше відповісти на поставлені запитання, грамотно сформулювати речення і отримати якомога більше балів.

         Відрадно, що гімназисти цікавляться творчістю Великого поета, яка запалює у кожній людині іскру віри, надії, любові до рідної землі та  українського слова.

        Кінцеь відкритого уроку, присвяченого 200 річниці з дня народження Т.Г. Шевченка

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта