Зустріч з представниками чеського освітянського центру "Аssotiation"

11 листопада 2012 р.

Зустріч з представниками чеського освітянського центру

"Аssotiation"

Уже традиційними для нашої гімназії стали зустрічі старшокласників з представниками різних освітянських програм, що дає можливість учням ознайомитися з умовами навчання у різних навчальних закладах не тільки України, а й інших країн. Такі  зустрічі є  дуже хорошою тенденцією, оскільки допомагають старшокласникам зробити правильний вибір у житті. 

11 листопада 2012р. у нашій гімназії відбулася цікава та змістовна зустріч з представником Міжнародної Освітянської програми EUROSTUDENT в Україні Мариною Станкевич та директором чеського освітянського центру «ASSOTIATION» м. Праги Радимом Кноблохом, які завітали   у наш заклад з метою налагодження співробітництва і партнерських стосунків. Головним завданням цього візиту було інформування  української молоді про можливість навчання в Чехії.

Оскільки освіта за кордоном на сьогодні є дуже популярною в Україні, то старшокласники, використовуючи таку чудову нагоду, з’ясували усе, що їх цікавило. Вони дізналися про умови вступу як до державних, так і до приватних вузів Чехії, про те, що навчаючись у Чехії, матимуть змогу стажуватися у вузах-партнерах інших країн, про особливості організації навчання  англійською мовою та про можливість навчатися на підготовчих курсах чеської мови з подальшим продовженням навчання у вузах Чехії.

      

Також багато інформації про навчання за кордоном гімназисти отримали, переглянувши   презентацію освітянської програми «Євростудент».

Учні гімназії щиро подякували гостям за надану інформацію щодо навчання у Чехії.

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта