Зустріч гімназистів з представниками Вищої школи фінансів і права

12 грудня 2012 р.

Зустріч гімназистів з представниками

Вищої школи фінансів і права м. Бєльсько-Бяла (Польща)

Вибір майбутньої професії – це головне завдання, яке стоїть  перед старшокласниками. Саме тому у приватній Лінгвістичній гімназії велику увагу приділяють профорієнтації. У навчальний заклад часто приїжджають представники різних навчальних закладів не лише України, а й інших країн Європи.

Так 12 грудня 2012 року відбулася зустріч учнів 9-11 класів гімназії з представниками Інституту  фінансів і права, що у місті Бєльско-Бяла Сілезького воєводства (Польща). Ректор університету Ян Остой надав інформацію про навчальний заклад. Зокрема учні дізналися про напрямки навчання ..в інституті, правила прийому, систему здачі екзаменів та заліків, умови проживання. Крім того, їм розказали  про те, що після закінчення  ВНЗ випускники отримають диплом, який згідно з угодою між Урядом Польщі та України визнається у всіх європейських державах. Особливо зацікавила учнів інформація про надання  соціальної стипендії студентам, які мають польське походження. 

        Також гості представили захоплюючий фільм про історію міста Бєльсько-Бяла. Учні запитували  гостей про все, що стосується щоденного життя та відпочинку студентської молоді.

 

 У кінці зустрічі учні подякували гостям за цікаву розповідь та запрошення на навчання до Польщі.

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта