Вітамінна насолода

19 квітня 2013р.

Вітамінна насолода

 

Що може бути кориснішим навесні, ніж вітамінні страви?

Ну, звичайно ж, вітамінні страви, приправлені хорошим настроєм!

Про це дуже добре знають учні приватної Лінгвістичної гімназії, які щороку намагаються здивувати  друзів та вчителів новизною та неординарністю своїх кулінарних шедеврів. Саме такий захід відбувся 19 квітня 2013 року.  І вже вкотре гімназисти довели, що їхня фантазія не має меж. І в цьому заслуга адміністрації гімназії, котра створює всі умови для розвитку талантів своїх вихованців. А в даному випадку – і вчителя біології Павла Андрійовича Буркова, котрий організував таке чудове свято.

Отож запрошуємо у різнобарв’я вітамінних страв…

 

Найбільшою вишуканістю манила присутніх  фруктово-ягідна композиція під шикарною назвою «Весняна симфонія», яку «змайстрували» батьки та діти 1-Б класу.

Не відставали за естетичним рейтингом і фруктові композиції учнів 2-го класу Сліпчука Андрія та Крамаренка Ігоря, котрий приготував ще й «весняні хлібці». Також приєдналися до композиційної когорти й учні 10 класу, котрі вміло поєднали наші звичайні яблука та груші з екзотичними кумкватом та маракуйєю.  Усі ці композиції користувалися неабиякою популярністю серед гімназистів.

Барвистими й заманливими були також і фруктові салати, котрі приготували Голь Катерина та Замурій Іван, учні 4-го класу, Поліщук Юлія, учениця 2-го класу, а також салат «Фруктлейн» від Глушковської Лілії. Також смачним фруктовим салатом пригостили гімназистів й учні 11 класу.

Незвичними були також і фруктові шпажки з сиром, які приготувала Пайда Карина, та сухий лимон від Синявської Катерини та банани в шоколаді від Фоменко Маргарити та П’яти Юлії. Не обійшлося на святі й без желе «Фруктовий рай» від Грабовської Анни та Терлецької Марії, учениць 9 класу,  та «Весняна насолода» від Мяктінової Поліни, учениці 8 класу.

 

 

А усі, хто відчув легкий голод,  мали змогу підкріпитися поживними пирогами. А  їх було на святі чи не найбільше!  І «Банановий», який приготувала Нестерова Марія, і «Весняний» від Бородай Софії з 1-А класу. А от учень 4 класу Руденко Георгій пригостив гімназистів аж двома пирогами «Шарлоткою» та «Манго».  

 

 

Яблучний пиріг «Весна» спекла Кошова Поліна, а Мішкой Анастасія назвала свій пиріг «Шарлотка». А ось смачною піцою пригостив усіх Дашковський Олександр, учень 2-го класу. Великою популярністю користувалися й кекси «Веснянка», маффіни «Апельсинова ніч», які спекли Березкіна Анастасія та Муравйова Анна, та горішки «Ведмежа насолода» Синявської Катерини.

 

А які чудові та поживні напої приготували гімназисти. Цілющий трав’яний напій заварила Поліщук Юлія. Смачний імбирний чай «Гарячий фрукт» від Муравйової Анни манив присутніх своєю назвою, також смачним був чай «Каркаде» від Градовича Михаїла. По-справжньому весняний  настрій створював березовий сік «Весняний ліс» від Ірхової Ксенії. А про засніжені вулиці 23 березня 2013 року в м. Київ нагадав нам смачний напій під назвою «Зимовий вечір». Безперечно, ніхто не буде сперечатися щодо поживності чаю з плодів шипшини, яким пригощала Марія Шепітько, учениця 5-го класу. Справжній заряд бадьорого літа гості отримали від компоту з полуниці та вишні від Деревчука Ігоря, учня 7 класу,  та зеленого чаю «Мате», який заварили учні 11 класу.

 

 

І на завершення свята усі спробували морозиво «Прохолодна насолода» від Рак Марії.

Таке смачне свято викликало позитивні емоції у гімназистів і надихнуло на створення кулінарних шедеврів.  

 

                              (Фотозвіт зі свята ви можете переглянути на фотогалереї сайту) 

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта