Вистава "Вовк та троє кошенят"

22 лютого 2013р.

 

"Вовк та троє кошенят"

 

   Ще одним шедевром сценічного дійства, яке відбулося в приватній Лінгвістичній гімназії в рамках декади іноземних мов,  стала вистава «Вовк та троє кошенят».

   Присутнім, котрі зібралися 22 лютого у фойє гімназії, юні актори подарували веселий настрій, радість та безліч приємних вражень. Мандрівку в чарівний світ казки здійснили Денис Мазурчик, який неперевершено зіграв роль Вовка; Маргарита Погосян, Катя Голь, Саша Валяхіна-Конькова, котрі зіграли милих та веселих кошенят;  Марія Тарасенко, яка майстерно відтворила образ Мами-Киці.

 

 

   Гра маленьких гімназистів вразила своєю правдивістю та переконливістю. Чудовою окрасою захоплюючого сюжету були веселі пісні, які виконували  герої казки.

 

 

   У залі не залишилося жодного байдужого глядача, адже майстерна гра гімназистів, яскраві костюми, захоплюючий незвичайний сюжет справили прекрасне враження на глядачів.

 

 

  
Все це вкотре доводить, що у гімназії працюють дійсно талановиті креативні особистості, які вміють виявляти і розвивати творчі здібності учнів. А щодо цієї казки, то щиро дякуємо вчителю англійської мови Блажкевич Тетяні Анатоліївні та вчителю музики Галанській Валерії Валеріївні.  Адже саме плідна співпраця учнів та учителів подарувала присутнім чудовий настрій та позитивні емоції.

 

                                              До нових зустрічей на наших виставах!

 

                      (Фотозвіт зі свята ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта