З Днем народження, Валентино Петрівно!

3 грудня 2012 р.


З Днем народження, Валентино Петрівно!


3-го грудня вся гімназійна родина зібралася для того, щоб привітати з Днем народження засновника гімназії Валентину Петрівну Дашковську. На лінійку завітали почесні гості: заступник Голови Деснянської районної у м. м.Києві державної адміністрації Вадим Михайлович Онуфрійчук, виконуюча обов’язки начальника районного управління освіти Тамара Казимирівна Постолюк, начальник районного відділу загальної середньої освіти Наталія Петрівна Левченко, член Спілки поляків України, заслужений діяч культури Польщі, доктор мистецтвознавства Ольга Карачарова та інші./Почесну грамоту від в.о.голови Деснянської райдержадміністрації Вадима Костянтиновича Костюченка за сумлінну працю, досягнення успіхів у професійній діяльності та з нагоди Дня народження вручив Валентині Петрівні Вадим Михайлович Онуфрійчук. У своїй промові він зазначив: «Мені дуже приємно виконувати таку почесну і відповідальну місію – привітати з Днем народження Валентину Петрівну, директора одного з найкращих навчальних закладів не тільки нашого району, а й міста Києва. Валентина Петрівна користується заслуженим авторитетом серед колег, керівництва Деснянського району та міста. Тому й не дивно, що саме Валентину Петрівну обрано Головою галузевої ради у сфері освіти при Деснянській районній у м. Києві Державній адміністрації. У цей святковий день хочу подякувати Вам за кропітку і плідну працю, особистий внесок у розвиток освіти України та побажати Вам міцного здоровя, творчої наснаги, незгасаючого натхнення та перемог на життєвих стежинах».

  З вітальним словом до іменинниці звернулася Тамара Казимирівна Постолюк, яка відзначила здобутки та заслуги Валентини Петрівни на освітянській ниві та побажала їй творчих злетів, щастя, добра і сімейного затишку.

Подяку від Голови Спілки поляків України пана Станіслава Костецького за особистий внесок у розвиток українсько-польської дружби та з нагоди Дня народження пані Валентині вручила Ольга Карачарова. Вона заспівала пісню «Sto lat», яку підхопили усі присутні в залі.

      

Привітав Валентину Петрівну і педагогічний колектив Лінгвістичної гімназії. Вчителі подарували іменинниці букет розкішних троянд та заспівали пісню «Многая лєта». А вчитель музики Валерія Валеріївна разом із заступником директора Сергієм Сергійовичем виконали вітальну композицію.

Зі словами вдячності//та найкращими побажаннями звернулася//до директора гімназії член батьківського комітету Вікторія Олександрівна Конглієва.

Від імені учнівського колективу Валентину Петрівну привітали активісти учнівського самоврядування гімназії, а учні підготували вітальні листівки, вірші та поробки.

        

                                                        Дорога Валентино Петрівно!

Усі разом ми Вас вітаєм,

Щастя, здоровя й удачі бажаєм.

Хай радість приносить Вам кожна година,

Від горя боронить молитва свята,

Щасливою буде життєва стежина,

Для Вас і родини на довгі літа!

 

 З Днем народження!

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта