Вітаємо вчителя французської мови Ганщук Н.О. з перемогою у всеукраїнському конкурсі "Вчитель року"у номінації "французька мова"

19 грудня 2012 р.

Участь вчителя французької мови

Ганщук Надії Олегівни у Всеукраїнському конкурсі

"Вчитель року"

18 грудня 2012 року відбувся I-ий  (районний) тур щорічного Всеукраїнського конкурсу на звання «Вчитель року-2013» у номінації «Французька мова». У конкурсі взяла участь вчитель нашої гімназії Ганщук Надія Олегівна.

Всеукраїнській конкурс «Вчитель року» був започаткований 29 червня 1995 року. Його метою було сприяння ефективному розвитку вітчизняної системи шкільної освіти, широкому втіленню в практику цікавих методів і підходів до викладання.

Основними завданнями конкурсу є:

-          удосконалення фахової майстерності вчителів;

-          сприяння інноваційній діяльності в системі загальної середньої освіти;

-          стимулювання творчого самовдосконалення педагогів;

-          популяризація педагогічного досвіду.

Перший етап конкурсу полягав у проведенні відкритого уроку з незнайомими учнями. Такий урок Надія Олегівна дала в гімназії «Києво-Могилянський колегіум» » з учнями 10-го класу на тему «Les Achats et les magasins. На уроці  був представлений цікавий лінгвокраєзнавчий відеоматеріал. Вчитель ставила перед собою мету не лише розкрити тему уроку та повторити пройдений матеріал, а й ознайомити учнів з традиціями та культурою Франції.

Другий етап конкурсу полягав у представленні професійного портфоліо.

Надія Олегівна показала високий рівень своєї фахової підготовки, викладацької майстерності та переконливо захищала власні новації та творче кредо. За рішенням членів судівської колегії Ганщук Надії Олегівні присудили почесне II місце в районному конкурсі «Вчитель року-2013» у номінації «Французька мова».

 

                                              Вітаємо конкурсантку!

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта