У світі все починається з мами

6 березня 2013р.

У світі все починається з мами

 

З приходом весни завітало до нас прекрасне свято мамів та бабусь  8 березня. Воно принесло з собою тепло, перші теплі сонячні промені та тендітні весняні квіти.

У цей день уся природа оживає і дарує перші квіти найріднішим  людям.

Учні 2-го класу приватної Лінгвістичної гімназії вирішили привітати своїх мамів та підготували свято, яке назвали «У світі все починається з мами».

Маленькі гімназисти підготували пісні, танці та сценки. Вони гарно прикрасили приміщення яскравими квітами та кольоровими метеликами. Дуже старалися, щоб матусям сподобалося.

І ось настала довгождана мить –  до класу зайшла пані Весна, роль якої зіграла Катя Антоненко. Враз усе стало яскравішим, теплішим та кращим, ніби мільйони сонячних зайчиків забігли у кімнату. А разом з ними з’явилися теплі слова, які сплелися у чудові вірші. Саме цими віршами дякували матусям за їхнє тепло Клименко Настя, Бахолдін Єгор, Сліпчук Андрій, Кристя Аліса, Дашковський Олександр, Манчевська Діана, Поліщук Юлія, Яценко Гліб, Пляс Владислав, Пітатєлєва Діана.

 

 

Та ось невідомо звідки пролунало запитання: «Чия мама найкраща?». Усі заметушилися, адже кожен учень хотів назвати саме свою маму найкращою. На це запитання відповіли Максименко Іван та Головач Міша. І всім стало зрозуміло: кожна мама є найкраща у світі!!!

Цікаве привітання прекрасній половині людства висловили мушкетери Дашковський Олександр, Яценко Гліб, Бахолдін  Єгор, Степанюк Данило. Ці теплі слова справжніх чоловіків зворушили серця не лише мамів, а й маленьких дівчаток. «За них навіть і життя віддати можна», – пролунало з уст відважного мушкетера Дашковського Олександра.

 

 

Гарні та лагідні слова звучали і для бабусь. За їх мудрість та ніжність онуки говорили: «Спасибі».

Настрій присутніх підбадьорили частівки. Їх артистично виконали Бахолдін Єгор, Антоненко Катя, Головач Міша, Пітатєлєва Діана, Клименко Настя.

 

Із покоління в покоління передається шана та повага до матері.

Пригадали діти і прислів'я та приказки про матір.

    У дитини заболить пальчик, а у мами… серце.

    Маму не можна ні заслужити,… ні купити.

    На сонці добре сидіти, а... коло мати добре жити.

 

 

А яке ж свято без ігор?! Разом із дітками мами та бабусі грали різні ігри.

Та найцікавішою була гра «Впізнай свою дитину». Діти ставали в коло, а кожна мама із зав'язаними очима на дотик повинна була впізнати своє дитя. Це було неперевершено! Як тільки діти не намагалися змінити свій образ    заплутати мам не вдалося! Бо кожна матуся знає, відчуває та любить свою дитину.

 

 

Наприкінці свята Клименко Настя прочитала слова для всіх дітей:  

Закликаю, бережіть маму!

Діти світу, матір бережіть!

 

Кожна дитина промовила слова молитви за матір:

 

Є у мене найкраща у світі матуся.

За неї, Пречиста, з звертанням молюся:

«Пошли їй не скарби, а щастя і долю,

Щоб дні їй минали

Без смутку і болю».

 

Усім матусям та бабусям діти подарували пісню «Мы желаем счастья Вам» та листівки, виготовлені власноруч.

З прекрасним привітанням до всіх жінок звернулася директор гімназії – чарівна жінка, мама учня нашого класу Дашковська Валентина Петрівна.

 

 

 

 

Свято завершено… Але мамина турбота, мудрість, ніжність з нами на все життя. 

 

(Фотозвіт зі свята Ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта