Red Ridding Hood

20 лютого 2013р. 

"Червона Шапочка"

 

   З початку лютого місяця у приватній Лінгвістичній гімназії триває декада іноземних мов. Цікаві та змістовні заходи, які проводять учителі кафедри, дуже подобаються учням та їхнім батькам, котрі завжди беруть активну участь у житті гімназії.  Адже лише у співпраці можна досягти успіху. І успіх очевидний: гімназисти не лише удосконалюють знання та вміння, набуті на заняттях, а й успішно використовують їх у своїй творчості. І яскравим свідченням цього є казка «Червона шапочка», яку під керівництвом завідуючої кафедри іноземних мов, учителя англійської мови Кочергіної Любові Миколаївни підготували учнів 3-го та 4-го класів.   

   Прем’єра відбулася 20 лютого 2013 року.
   Це був чудовий захід, який подарував присутнім безліч позитивних вражень. За задумом режисера  Любові Миколаївни у казці з’явилося чимало нових несподіваних героїв, котрі не лише урізноманітнили відомий сюжет, а й дали змогу учням проявити свої таланти.
   Майстерно зіграла роль мами Червоної Шапочки Серафима Авдєєва, а бабусі – Марія Рак. Яскравою була і  Муравйова Анна у ролі Метелика, а Серафима Авдєєва прекрасно відтворила  Зайчика, неперевершеними були й Білочки, роль яких зіграли Каріна Пайда та Марія Репійчук.

 

 

   Справжньою окрасою свята став танець бджілок «Bees arе so busy» у виконанні Анастасії Березкіної, Каріни Пайди, Анни Муравйової, Вероніки Поліновської, Євгенії Пінчук та Михайла Гузька. Ця чудова композиція у постановці Кочергіної Любові Миколаївни та Пучок Юлії Вікторівни прекрасно доповнила сюжет казки.

 

 

   Грунтовні знання англійської мови дають  гімназистам можливість вільно поводитися на сцені, не боятися забути слова, адже вони можуть імпровізувати. Саме такою винахідливою і кмітливою була Червона Шапочка, яку блискуче зіграла  Катерина Пересада, а грізного і такого безпомічного Вовка чудово зіграв Михайло Градович. Також не залишили байдужими глядачів Мисливець та Лісник, ролі яких виконав Григорій Руденко.

 

 

   Веселі пісні англійською мовою «Rain», «Butterfly», «Twinkle, Twinkle Little Star», які виконали Катерина Пересада, Марія Рак та Анна Муравйова, наповнили фойє гімназії казковим настроєм.
   Талановита гра юних акторів, веселі сценки перевтілення Вовка у Бабусю та щасливе рятування Бабусі та Червоної Шапочки справили незабутнє враження на присутніх у залі.

 

 

 

       Атмосфера справжнього казкового дійства залишилася з учасниками свята надовго.

 

                   (Фотозвіт зі свята ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

 


 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта