Музична подорож Францією

27 лютого 2013р.

Музична подорож Францією

 

27 лютого 2013 року в рамках  декади іноземних мов відбувся розважальний захід під назвою «Музична подорож Францією». Мета цього заходу полягала в ознайомленні гімназистів з французькою культурою, зокрема, з відомими французькими піснями, їх авторами та виконавцями.

Свято розпочалося піснею Едіт Піаф «Sous Le Ciel De Paris» у виконанні учениць 8-го класу Анастасії Рахіль, Веденської Олени та Мяктінової Поліни. А учні 5-го класу Чернов Влад, Глушковська Лілія та Гладкевич Денис виконали пісню Джо Дассена «Aux Champslysées».

Поряд із вже відомими класичними композиціями  звучали і сучасні пісні. У виконанні вчителя французької мови Ганщук Надії Олегівни та вчителя музики Галанської Валерії Валеріївни прозвучала пісня Лари Фабіан «Jet'aime».  Пісню Амель Бент «Ma Philosophie» виконали учні 7-го класу Кушнір Олександра та Сірош Євгенія.

Особливо колоритним на святі був франко-арабський танець «Aicha» у виконанні  учениць 9-го класу Юлії П’яти, Маргарити Фоменко, Ольги Божко та Марії Терлецької.

 

 

Також на святі звучала поезія Жака Превера у виконанні учениці 6-го класу Поліни Кошової та учениці 10-го класу Анни Селіванової.

 

 

Родзинкою свята була пісня Едіт Піаф «Je ne regretted rien» у виконанні  заслуженої артистки естрадного  мистецтва України, концертмейстера нашої гімназії Галанської Валерії Валеріївни.

І на завершення заходу пролунала відома пісня «Je veux» сучасної шансоньє Isabelle Geffroy, яку виконала випускниця гімназії Діана Коткова.

 

Під час заходу учні мали змогу ближче познайомитись з творчістю видатних французьких музикантів та виконавців, що сприяє формуванню естетичного та музичного смаку, розширює світогляд та зближує з культурою Франції.

 

 

 

(Фотозвіт зі свята ви можете переглянути на фотогалереї сайту) 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта