Лінгвістична гра "Mysterious Express"

9 лютого 2013 р.  

Лінгвістична гра «Mysterious Express»

 

 

    8 лютого 2013 р. у приватній Лінгвістичній гімназії в рамках декади іноземних мов відбулася лінгвістична гра між учнями 2-го і 3-го класів «Mysterious Express». 

  Інтелектуальне змагання, метою якого було виявлення кращих знавців англійської мови серед молодших учнів, проводилося у жвавій, цікаві атмосфері.  

   Чотири учнівські команди 2-го та 3-го класів з яскравими назвами «Хмаринки», «Блискавка», «Зірки», «Веселка» долали складний маршрут.

 

 

 

   Переходячи від станції до станції,  учні повинні були виконати різні завдання: розповісти вірш, підписати малюнки, проілюструвати прослухану історію, з’єднати частини  слів у єдине ціле, скласти речення, розгадати кросворд та заспівати пісню.

 

 

   Завдання, підготовлені учителями англійської мови Ясюк А. А., Буць В. А., Горбанівець В. О., Блажкевич Т. А. та завідуючою кафедри іноземних мов Кочергіною Л. М., зробили захід веселим та захоплюючим. 

 

 

   Переможцями стали учні  2–го класу, які вибороли І та ІІ місце, а учні 3-го класу  посіли  ІІІ  місце. На завершення заходу директор гімназії Валентина Петрівна  привітала учасників команд, вручивши їм грамоти та солодкі подарунки.

 

 

      Чудовий настрій та позитивні емоції залишили приємний слід у душах маленьких гімназистів.

 

                   (Фотозвіт зі свята ви можете переглянути на фотогалареї сайту)

 

 

 

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта