Зустріч з консультантом-методистом навчального центру Pearson (Longman).

12 березня 2013р. 

Зустріч з консультантом-методистом

навчального центру Pearson (Longman).

 

Зовнішнє незалежне оцінювання – це найголовніший для випускників іспит. Адже саме від його результату залежить їхнє майбутнє. Тому потрібно прикласти максимум зусиль, щоб результат був якнайкращий. Та мало хто знає, що результат залежить не лише від високого рівня підготовки, а й від самоорганізації та володіння технікою виконання завдань. Тому дуже важливою є допомога навчально-методичних центрів у підготовці вчителів та дітей до ЗНО.

Саме з метою ознайомлення випускників з особливістю організації та проведення ЗНО  12 березня 2013 року в Приватну лінгвістичну гімназію завітала консультант-методист навчального центру  Pearson (Longman) Олена Глушкова. Пані Олена ознайомила гімназистів з основними вимогами ЗНО з англійської мови. Розповідаючи випускникам про техніки виконання завдань різних типів, консультант  залучала учні до виконання минулорічних тестів. Ця робота була захоплюючою та активною, яка породжувала все нові та нові запитання, на які пані Олена кваліфіковано і доступно відповідала.

Ця зустріч була своєчасною і корисною, оскільки додала випускникам впевненості та надії на хороший результат, а це, погодьтесь, дуже важливо.

 

Бажаємо нашим випускникам гарно пройти ЗНО та вступити до вищих навчальних закладів!

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта