День святого Миколая

19 грудня 2012 р.

День святого Миколая

День святого Миколая -  найбажаніший день у році для малечі.  Напередодні свята діти  пишуть до Миколая листи зі своїми побажаннями і вкидають їх у поштову скриньку або кладуть за вікно. Згадують усі свої добрі і погані вчинки, зважують, чого було більше. Бо чемні діточки обов'язково знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні – різочку. Ця різочка є своєрідним попередженням дитині, що час задуматися над своєю поведінкою і виправитися.

У ніч на 19 грудня до кожної дитинки приходить Святий Миколай і кладе під подушку подарунки. Також завітав він у приватну Лінгвістичну гімназію на святковий концерт.

Учні 2-го класу у віршованій формі розповіли присутнім про традиції святкування Миколайчика в Україні та інших державах. Різдвяну пісню «Hit the lights» у супроводі гімназійного інструментального ансамблю виконала учениця 3-го класу Пінчук Євгенія. Дуже сподобався усім виступ учня 8-го класу Закурдаєва Костянтина, у виконанні якого прозвучала композиція «Дін-Дон». Кульмінацією концерту стала пісня «Святий Миколай», яку виконали учні 3-го класу.

 

      

А насамкінець свята на гімназистів чекав сюрприз -  усі діти отримали солодкі подарунки від Святого Миколая.

                  (Фотозвіт зі свята ви можете переглянути на фотогалереї сайту)

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта