Спілкування з носіями мови – запорука високого рівня

у вивченні іноземних мов

28 лютого 2014 р.

 

Спілкування з носіями мови – запорука високого рівня

у вивченні іноземних мов

 

     У рамках співпраці приватної Лінгвістичної гімназії та освітньо-методичного центру «Pearson Dinternal» у гімназії періодично відбуваються заняття, семінари, зустрічі з викладачами вищих навчальних закладів Англії, Франції, Канади, Польщі, Ірландії, Чехії та інших держав.

     Так 28 лютого 2014 року відбулося практичне заняття для учнів 10-11 класів, яке провів кваліфікований спеціаліст центру «Pearson Dinternal» Роберт Хартінган, котрий приїхав у Київ з Ірландії  для надання допомоги у вивченні англійської мови викладачам та учням України.

      Спілкуючись з паном Робертом, старшокласники нашої гімназії мали чудову нагоду почути живу англійську мову, поглибити свої знання у вивченні даного предмету. Урок пройшов жваво та цікаво. Професійна майстерність Роберта та захоплення учнів від спілкування з носієм мови, забезпечили дружню атмосферу, у якій гімназисти не лише продемонстрували набуті знання, а й виявили свій творчий потенціал у нестандартних ситуаціях.  Цьому сприяла й тема уроку «Сім’я та стосунки», адже це одна з улюблених тем обговорення.

       

     На завершення Роберт відзначив високий рівень володіння англійською мовою наших старшокласників та побажав їм успіхів у навчанні.

      

       Сподіваємось на подальшу співпрацю із представниками корпорації «Pearson Dinternal» та спільні проекти в майбутньому.

 

 

G Analytics Частная лингвистическая гимназия - официальный сайт (Киев)
сайт виготовлено компанією цена создание сайта